Aktuelt

KORO flytter!

Etter 15 år i Kristian Augusts gate 23 pakker vi ned kontoret og flytter. Fra og med tirsdag 4. februar er vi på plass i nye lokaler. Det vil ta noen uker før vi er klare til å ta imot gjester, men vi gleder oss stort til å ønske velkommen når vi har kommet i orden!

Vår nye adresse er Victoria terrasse 11, et staselig bygg tegnet av Henrik Thrap-Meyer. Bygningskomplekset ble bygd fra 1884 til 1890 som Oslos og landets største og fineste leiegårdskompleks. Victoria terrasse går over tre kvartaler; Sydkvartalet, Midtkvartalet og Nordkvartalet, og har blant annet huset Henrik Ibsen og maleren Asta Nørregaard.

Victoria terrasse er for de aller fleste kjent for å være kontorbygg for Utenriksdepartementet. KOROs inngang blir i motsatt ende, med adkomst fra Løkkeveien, der Riksrevisjonen holdt til fram til 1996.

En verneverdig trapp og en interiørdetalj fra det som skal bli til et bibliotek i våre nye lokaler. Brandl og Kling Studio har hjulpet oss med å gjøre kontorene i stand. Foto: Kaja Klingenberg